O καιρός σήμερα

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Εκποίηση-Παζάρι Βιβλίου... στο εμπορικό κέντρο RiverWest!

10 Ιουνίου 2013 - 06 Ιουλίου 2013
Εκποίηση-Παζάρι Βιβλίου... στο εμπορικό κέντρο RiverWest!

ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ στα αδιέξοδα της οικονομικής κρίσης και απαντάμε με διέξοδο πολιτισμού.
Αυτό το καλοκαίρι χαρίζουμε βιβλία στα παιδιά, δεν τους στερούμε την φαντασία, το όνειρο, την ελπίδα, την γνώση που προσφέρει ένα καλό βιβλίο.
Το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών - Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.)www.esebe.gr διοργανώνει την μεγαλύτερη και πιο οργανωμένη εκποίηση βιβλίου για μια ακόμη φορά στην Δυτική Αθήνα, στο εμπορικό κέντρο RIVERWEST Λεωφόρος Κηφισού 96 (δίπλα από το ΙΚΕΑ) www.riverwest.gr με περισσότερα βιβλία και εκδότες από κάθε άλλη φορά.

Στην εκποίηση βιβλίου του ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΚΔΟΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ συμμετέχουν περισσότεροι από 150 εκδοτικοί οίκοι με χιλιάδες τίτλους βιβλίων όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες.
Το σωματείο Εκδοτών - Βιβλιοπωλών διοργανώνει σε ετήσια βάση στην πλατεία Κλαυθμώνος την εκδήλωση ΕΚΠΟΙΗΣΗ -ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ που είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ( όσον αφορά τον αριθμό των εκδοτών που συμμετέχουν αλλά και τον αριθμό των προσφερόμενων βιβλίων).
Γίνονται προσπάθειες από ιδιωτικές επιχειρήσεις να πωλούνται βιβλία με εκπτώσεις. Δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία σύγκριση με την ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ που διοργανώνει το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών - Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.)
Το σωματείο εκδοτών εγγυάται μέσω της προεργασίας που γίνεται, πως οι εκπτώσεις των βιβλίων είναι τουλάχιστον 70%. Στην εκποίηση παζάρι βιβλίου συμμετέχουν 150 εκδότες που εκποιούν 500.000 βιβλία σε τιμές που αρχίζουν από 0,50 ευρώ.
Ενδεικτικά από τα βιβλία που θα διατεθούν φέτος:
ΤΟ 50% ΕΧΕΙ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 3 ΕΥΡΩ
ΕΝΩ ΤΟ 90% ΕΧΕΙ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 5 ΕΥΡΩ.
Μπορείτε να βρείτε βιβλία όλων των ειδών σε απίστευτα χαμηλές τιμές.
Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινά 9 το πρωί έως 9 το βράδυ.
Σάββατα 9 το πρωί έως 8 το βράδυ. Κυριακή κλειστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου