O καιρός σήμερα

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

«Και όμως γίνεται», Συνεργασία στην πράξη: «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΞΙΩΝ» & «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ» μαζί


koinonia axion LOGO (croped)Δημοκρατικοί
Η «κοινωνία αξιών» και οι «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ», αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης που βρίσκεται η χώρα μας και διαπιστώνοντας την έλλειψη ουσιαστικών διαφορών, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους στην κοινή προσπάθεια για την ανόρθωσή της.
Έχουμε την πεποίθηση πως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να αντιμετωπίσουμε το στρεβλό πολιτικό σύστημα που έχει ριζώσει, είναι η συνεργασία των υγιών πολιτικών δυνάμεων της χώρας, που έχουν κοινή ιδεολογική ταυτότητα.
Με τις παραπάνω σκέψεις κατά νου, ξεκινήσαμε, χωρίς τυμπανοκρουσίες και εντυπωσιασμούς, μια διακριτική, συνεπή και ειλικρινή συζήτηση μεταξύ μας, η ”κοινωνία αξιών” και οι ”Δημοκρατικοί”.

Πρώτα γνωριστήκαμε, μοιραστήκαμε τις κοινές μας ανησυχίες και τα οράματα και ανακαλύψαμε πως, όχι μόνο δεν μας χωρίζει τίποτα, αλλά αντίθετα, μας ενώνουν πολλά περισσότερα από όσα αρχικά πιστεύαμε. Έτσι, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μαζί μια κοινή πορεία προς το μέλλον. Μια πορεία δύο κομμάτων με στόχο να εργαστούμε μαζί στην ανάπτυξη δράσεων, τη διαμόρφωση θέσεων, τη διεξαγωγή συνεδρίου και την εκπροσώπηση στις εκλογές. Η συνεργασία μας δομείται με σύνεση και με διαφανείς και δημοκρατικές διαδικασίες, σύμφωνα με τις κοινές μας αξίες.
Το όραμα και οι κοινοί στόχοι που θέτουμε, θα ανακοινωθούν και θα αναπτυχθούν στην συνέντευξη τύπου που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 25 Απριλίου και ώρα 13.00 στο ξενοδοχείο Athens Electra Palace, στην οδό Ναυάρχου Νικοδήμου18-20 στην Πλάκα, Τηλ:  210 3370 000
Είμαστε αποφασισμένοι και δεσμευόμαστε να ενισχύσουμε  αυτήν την συνεργασία και ελπίζουμε ότι θα βρεθούν κι άλλοι που θα συμπλεύσουν μαζί μας.  Όσοι ταυτίζονται ιδεολογικά, διαθέτουν την ψυχή, την θέληση, την αποφασιστικότητα και συμμερίζονται το κοινό όραμα , ας έλθουν να συνενωθούν σε αυτήν την ”κοινή πορεία” για αυτόν τον  ευγενή σκοπό. Την ανοικοδόμηση της πατρίδας μας.
Επειδή ενωμένοι είμαστε πιο δυνατοί.
Ίσοι μεταξύ ίσων σε ένα κοινό σκοπό χωρίς ιδιοτέλειες, χωρίς μικροψυχίες.
Με κοινές αξίες,
στην πράξη, για μια πολιτική ευθύνης και αποτελέσματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου